1,5m-Repair Café. Best te doen

Tijdens de coronalockdown en de eerste weken daarna bleef je zitten met je kapotte spullen, en je twee linkerhanden. Maar sinds een aantal weken kun je bij bepaalde Repair Cafés in Utrecht weer terecht voor repareerhulp!

De volgende Repair Cafés zijn weer open (kijk in de agenda of kalender op welke dag en tijd precies, en op welke locatie; kijk herhaaldelijk, want er kunnen Repair Cafés bij komen):

  • Repair Café Leidsche Rijn (alleen op afspraak via tel. 06 20180104, Jeroen Bosch)
  • Repair Café Votulast
  • Repair Café Zuilen
  • Repair Café Overvecht (hier voorlopig geen naaiwerk!)
  • Repair Café Brauhaus / Koffie Leute (alleen op afspraak via een e-mail, lees meer)

Coronamaatregelen

De Repair Café-organisatoren treffen maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. In Leidsche Rijn en Brauhaus kun je bijvoorbeeld alleen op afspraak langskomen, om te voorkomen dat er te veel mensen op de locatie zijn. We moeten immers 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.

De coronamaatregelen kunnen per locatie verschillen, omdat de locaties en de vrijwilligers verschillen. Maar de organisatoren hebben graag dat je de regels hoe dan ook respecteert. Dan ben je van harte welkom!