Oost voor Elkaar Medaille

Love You Win GIF - Find & Share on GIPHY

De vrijwilligers van Repair Café Utrecht-Oost beginnen het nieuwe jaar met een opsteker van jewelste. Ze hebben de Oost voor Elkaar Medaille gewonnen. Tot hun grote verrassing!

Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar reikt de gelijknamige medaille jaarlijks uit aan vrijwilligers (of mantelzorgers) die zich inzetten voor bewoners van Utrecht-Oost. Het Repair Café-team doet dat door belangeloos spullen van wijkbewoners te repareren.

Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar
De Wijkcoöperatie informeert de bewoners van Utrecht-Oost over het aanbod van sociale activiteiten in hun wijk. Als het nodig is, brengt zij bewoners in contact met organisaties die sociale of praktische hulp bieden.

Het Repair Café-team krijgt de Oost voor Elkaar medaille uitgereikt op de eerstvolgende repareerbijeenkomst in 2022. Vanwege de lockdown is nog niet te zeggen wanneer dat precies zal zijn. Maar de vrijwilligers zijn heel blij met de verrassing die zij alvast ontvangen hebben: voor alle teamleden een cadeaubon en de jaarkalender Utrecht-Oost (wie lid wordt van Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar ontvangt deze mooie, informatieve kalender ook cadeau!).

Lees meer over Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar.