Lockdown… Geen Repair Café

Tijdens de lockdown worden er geen repareerbijeenkomsten georganiseerd. Dat geldt voor alle Repair Cafés. Maar er zijn lichtpuntjes…

Aanbod van Repair Cafés Brauhaus en Utrecht-Oost

Bij Repair Café Brauhaus kun je zondag 30 mei en zondag 27 juni iets laten repareren. Je moet wel van tevoren een tijdstip afspreken. Meer informatie

Enkele reparateurs van Repair Café Utrecht-Oost zijn bereid af en toe thuis (in hun eigen huis) iets te repareren. Zit je erg omhoog met een kapot artikel (dus is reparatie dringend)? Stuur een mailtje naar het genoemde Repair Café, e-mailadres repaircafeutrecht@gmail.com. Dan wordt binnen dat team gekeken of iemand de reparatie kan en wil doen. Is dat het geval, dan maak je een afspraak met de betreffende reparateur. Het team kan echter niets beloven of garanderen.