Reserveer je plekje bij Repair Café Utrecht-Oost

Fiets- of textielreparatie aanmelden? Stuur een mailtje naar repaircafeutrecht@gmail.com, met vermelding van het mankement en je telefoonnummer.
Alle andere reparatieverzoeken meld je aan via ons reserveringssysteem.

Lees in alle gevallen wat onze aangescherpte coronamaatregelen inhouden (o.m. QR-code scannen). Zie het einde van dit bericht.

Wil je hulp van het Repair Café-team in Utrecht-Oost? Kom erbij, zaterdag 27 november (middag)! Vanwege het oplopend aantal coronabesmettingen hebben we wel onze maatregelen tegen het virus weer aangescherpt. In de eerste plaats houdt dat in dat je je komst moet aanmelden. Hieronder lees je hoe.

Reserveren verplicht!

Als je iets aan je fiets wilt laten repareren of iets van textiel  (we zetten geen ritsen!), dan reserveer je door een mailtje te sturen naar repaircafeutrecht@gmail.com. Vermeld alsjeblieft wat het mankement is, en je telefoonnummer. Je kunt tussen 13.30u en 16.00u binnenlopen met je te repareren artikel. Eventueel geven we je van tevoren een indicatie voor een gunstig tijdstip. Het kan echter altijd zo zijn dat je even moet wachten.

Vermeld in je mailtje:Wat zijn de coronamaatregelen?

We streven natuurlijk naar een coronaproof Repair Café. Daarom de volgende verzoeken aan iedereen:

>toon je QR-code bij de ingang

>desinfecteer je handen bij binnenkomst (er staat desinfecterende gel bij de ingang)

>geef elkaar de ruimte (1,5m afstand bijvoorbeeld) en kom alleen; kom binnen via de ingang bij de gymzaal (in de hoek), ga naar buiten via de uitgang in de gymzaal

>zet een mondkapje op, in elk geval als je loopt (neem bij voorkeur je eigen mondkapje mee).

Kom niet als je verkoudheids- of griepklachten hebt!